Gadis Viral Lidah Pelat Ala 'Mat Saleh' Didakwa Rampas Suami Orang..Baca Luahan Isteri!

ohbulancoverdatukco

Baru baru ini di laman sosial viral video seorang gadis melayu yang dikatakan mempunyai loghat ‘mat salleh’. Boleh dikatakan kecoh satu Malaysia juga lah dek kerana video tersebut. Siap dijemput ke sebuah rancangan TV tapi yang pastinya dikecam hebat oleh netizen.
Namun sejak semalam sekali lagi nama beliau mulai kecoh di Twitter apabila didakwa menjalin cinta dengan suami orang. Dakwaan ini turut dikuatkan lagi dengan bukti beberapa keping foto yang tersebar.
Malah isteri kepada suami yang dirampas itu turut menulis sesuatu di akaun Instagram miliknya. Habislah!

Luahan isteri

ohbulanco11
Akaun Instagram dipercayai milik isteri kepada lelaki berpangkat datuk yang didakwa menjalin hubungan dengan gadis viral tempoh hari.
Si isteri tak cakap banyak cuma tinggalkan pesanan je “******** See u soo in mahsyar”.

Kantoi dengan kawan depan mata?

ohbulanco10
Beberapa keping foto yang mula tersebar di laman sosial ini turut menguatkan lagi dakwaan bahawa mereka ada ‘sesuatu’. Lebih memeranjatkan kawan sendiri yang kantoi terjumpa. Hurm kecilnya dunia ini kan?

Baju yg sama?

ohbulanco9
Baju yang didakwa mempunyai warna dan corak yang sama dipakai semasa bersama isteri dan juga gadis viral tersebut. Mungkin orang lain tapi terbeli baju design sama?

Nak kahwin dah?

ohbulanco6
Jika betul lah merancang untuk berkahwin, harap semua dipermudah. Bukan apa, kasihan dengan isteri yang sedang mengandung itu. Tapi tak apa lah lelaki pun boleh kahwin 4 kan?
Sumber : Twitter

No comments

Powered by Blogger.