12 Gambar Terlajak PANAS Aksi Mengiurkan Elizad Shariffudin, heroin drama Teman Lelaki Upahan

Sambutan hebat terhadap drama-drama yang diadaptasi daripada novel-novel tempatan di kaca tv telah berjaya menambat hati penonton dan menjadi satu fenomena yang luar biasa..

Terkini drama adaptasi novel bertajuk Teman Lelaki Upahan yang dibawa dengan begitu berjaya oleh dua pelakon yang menjadi tunggak utama dengan karisma tersendiri masing-masing itu iaitu Ungku Ismail Aziz dan Elizad Shariffudin ternyata telah berjaya menghidupkan watak El dan Kyra Lydia, .

Novel Teman Lelaki Upahan yang mempunyai jalan cerita  begitu menarik yang memaparkan keserasian di antara watak El dan Kyra di dalam drama ini memang begitu hebat dan mantap.

Karakter El yang agak lucu tapi dalam masa sama seorang yang cukup gentleman pasti membuatkan ramai gadis-gadis di luar sana cair.

Nama Ungku Ismail dan Elizad sebenarnya bukanlah asing dalam industri perfileman tempatan namun melalui drama ini nama mereka kian menyerlah.

Apapun, jom kita lihat lagi 11 keping foto aksi yang menggiurkan Elizad Shariffudin di bawah  ini.Nama Sebenar: Siti Elizad Mohd Sharifudin
Tarikh Lahir: 25 Mei 1984
Umur Siti Elizad: 31 tahun (2015)
Tempat Lahir: Kuala Lumpur
Status: Bujang
Keluarga: Anak keempat daripada lima adik-beradik
Profesion: Model, pengacara dan pelakon
Pencapaian: Tempat ketiga Puteri Era Felisa (2002)

Ikuti perkembangan Siti Elizad Sharifuddin di laman sosial:
Instagram Siti Elizad: http://instagram.com/elizadsharifuddin
Facebook Siti Elizad: https://www.facebook.com/elizad.sharifuddin
Kredit: Biodata Siti Elizad Sharifuddin

Senarai drama, telemovie dan filem lakonan Siti Elizad Sharifuddin:
Teman Lelaki Upahan, Ejen 016, Mas Kahwin, Panggilan Rindu, Menggapai Awan Di Langit, Bayang-Bayang Musyriq, Panggilan Rindu, Ezora, Berlari Ke Langit, Gangster, Main-Main Cinta, Rock, Bilut, Lembing Awang Pulang Ke Dayang dan Cinta Yang Satu


No comments

Powered by Blogger.